Blackboard-duty

About

HOE IK WERK

Elke tekening, elk werk is uniek en speciaal naar jouw wensen gecreëerd. Ik probeer altijd de sfeer van een ruimte, de inrichting, de mensen, het bedrijf zelf te vangen. Dit heeft grote invloed op de stijl die ik hanteer voor de betreffende opdracht.

Ik werk met oog voor detail en probeer mijn werk altijd te perfectioneren. Ik werk geconcentreerd en met passie. Kwaliteit is even belangrijk als tevreden klanten, daarom ga ik pas de deur uit als het design helemaal naar je zin is.

Dankzij ervaring met verschillende materialen en werkwijzen (zie ook mijn kunst portfolio op Maite Kragl) ben ik naast het maken van krijtborden, muurschilderingen, tekeningen, schilderijen en tatoeage-ontwerpen, ook in staat om een (digitaal) logo en/of huisstijl uit te voeren.

MATERIAAL
Ik werk met, naast gewoon krijt, het liefst met Uni Posca pennen. Die zijn duurzaam en semi-permanent. Zij houden zeker een aantal regenbuien stand. Je kunt er strakkere maar ook uitgebreidere resultaten mee bereiken. Afhankelijk van de opdracht zijn er dus verschillende opties.

Ook maak ik krijtborden op maat als de opdracht hierom vraagt. Hiervoor kunnen diverse houtsoorten worden gebruikt en gecombineerd, waaronder mdf, multiplex, tuinhout en steigerhout.

REISKOSTEN
Ik werk zowel op locatie als vanuit mijn huis in Gouda. Dit is geheel afhankelijk van de opdracht. Reizen is geen enkel probleem voor mij, wel breng ik daarvoor bij grotere afstanden reiskosten in rekening a € 0,35 per km. Parkeerkosten breng ik altijd in rekening.

Ook bestaat de mogelijkheid om thuis aan een opdracht te werken mits de maat en het gewicht van het werk zich ervoor lenen. Sinds kort heb ik bovendien toegang tot een houtwerkplaats en kan (eenvoudige) krijtborden ook helemaal op maat voor jouw wensen maken. Voor beschikbaarheid, prijzen, of welke vraag dan ook, kun je vrijblijvend contact met mij op nemen via mail: maite@blackboard-duty.com of bel mij via 06 247 86 216.

copyright © 2012-2016 Blackboard Duty / Maite Kragl (Algemene Voorwarden) KvK 62164929 BTW NL628319186B02